Maybelline Lash Sensational Mascara

Herkese yeniden merhabalar, Bugün size ülkemize geldiğinden beri çok ilgi duyulan ve çok satan maybelline Lash Sensational mascara yorumlarımı yazmak istedim. Ülkemize ilk girdiğinde bulmak o kadar zordu ki standlara ne zaman bu rimel için gitsem hep boş buluyordum. Ama artık kolaylıkla ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorum:)
Gelelim mascara'ya bir grup bu mascarayı çok severken bir grup ise çıkarmanın zor olduğundan yakınarak nefret ediyor. Kirpiklerimi döküyor diyenler de duydum. Tabi ki kirpik yapınız hassas olabilir ve herkeste verdiği etkiyi sizde vermeyebilir. Dökülme yaşıyorsanız devam etmenizi önermem. Sonuçta herkesin kirpik yapısının aynı olmasını bekleyemeyiz.
Peki ben bu rimeli sevdim mi? Evet çok severek kullanıyorum. Sanırım bu mascarayı sevmeme sebep olan en önemli özelliği fırçasının kıvrımlı olması ve kirpiklerimi en dipten başlarak kavraması ve kolay şekilde kaldırması. Kısa ve düşük kirpikleriniz varsa mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Benim kirpiklerim çok kısa değil ama çok hacimsiz. Bu rimelle kirpiklerim istediğim uzunluğa kavuştu. Hacim konusunda da oldukça başarılı.
İlk açıldığında her rimel gibi çok ıslak oluyor yapısı 1-2 hafta içerisinde kıvamı yerine oturuyor. Mascara simsiyah renge sahip. Tek katta bile harika etki yaratıyor. Ben eğik fırçanın iç kısmıyla uygulayıp daha sonra dış tarafıyla tekrar uyguluyorum. Bu dış kısmıyla tarama işlemi kirpiklerin yapışık olmasına engel oluyor. Silikon ve yumuşak uçlu fırça yapısına sahip.
Suya dayanıklı rimel arıyorsanız en dayanıklısı ve akmayanı bu mascara derim sizlere. En çok sevdiğim özelliği ilerleyen saatlerde göz altlarıma siyah siyah akmalar yapmıyor.Evet diğer mascaralara göre daha zor çıkıyor. Nasıl kolayca çıkarabileceğiniz hakkında biraz bilgi vereyim. Çift fazlı göz makyajı temizleyici bu rimeli kesinlikle daha kolay çıkarıyor. Makyaj temizleme pamuğuna çift fazlı göz makyajı temizleyicisinden bir miktar döküp gözlerimizin üzerine koyuyoruz. Hafifçe gözlerin üzerine tampon hareketlerle bastırıyoruz. Ovuşturma işlemi yapmadan 1 dakika bu şekilde bekleyip maskaranın çözülmesini sağlıyoruz. Daha sonra ovuşturmaya başlayıp mascaramızı tamamen çıkarıyoruz. İşte bu kadar:) Başka bir blog yazısında görüşmek üzere..Blogumu izlemeye almayı unutmayın:)

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Maybelline Lash Sensational Mascara
Maybelline Lash Sensational Mascara
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgA_NRANa04VImsvQnlLzGv3aOXdk19tNmTXA61Ao01JGvjrxDvJ4tSlTrrWMIgFJnVhdpkhafiAO_4sfF3cmUqSfZ5X0383Agy60V5VfEm9cOcRP0p9EXI155g-cF3i9gipIyvfsfpC8at/s320/Screenshot_2016-11-13-13-36-21-1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgA_NRANa04VImsvQnlLzGv3aOXdk19tNmTXA61Ao01JGvjrxDvJ4tSlTrrWMIgFJnVhdpkhafiAO_4sfF3cmUqSfZ5X0383Agy60V5VfEm9cOcRP0p9EXI155g-cF3i9gipIyvfsfpC8at/s72-c/Screenshot_2016-11-13-13-36-21-1.png
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/12/maybilline-lash-sensational-maskara.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/12/maybilline-lash-sensational-maskara.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)