Avon Nutra Effects Mat BB Krem

Herkese yeniden merhaba, bugün avon markasına ait nutra effects bb kremden bahsetmek istiyorum. Avonun ilk çıkardığı bb kremi kullandığımda cildimde kocaman sivilceler çıkmıştı. Avon kataloğunda gezinirken yeni çıkan bu bb kremi tekrar dikkatimi çekti. Biraz tereddütle denemek için sipariş ettim.
                       Vaatleri şu şekilde; 

  • SPF 15 ile güneşe karşı koruma.
  • Nemlendirirken cilde renk verir.
  • Pudralı yapısıyla uzun süre mat görünüm sağlar.
  • Ciltte ağırlık hissi oluşturmaz.
  • Paraben içermez. Hipoalerjeniktir. Alerji testi yapılmıştır.
  • Cilt tonunu eşitler ve görünümü güzelleştirir.
  • Doğal ve kusursuz görünüm sağlar.
Peki ben bu ürünü sevdim mi? Evet bu kez cildim de herhangi bir hassasiyete ve sivilcelenmeye sebep olmadı. Klasik 30 ml tüp şeklinde ki bildiğimiz bb krem ambalajına sahip. Mat bb krem olarak geçmesine rağmen cildimde aydınlık ve canlı bir bitiş sağladı. Yani tamamen mat ve donuk bir ifade yaratmıyor. Yapısı ne çok akışkan ne de yoğun tam kararında.
Uygulama sonrası cildimde ağırlık hissi yaratmadı. Renk alt tonu olarak pembe olduğu için kusurları ve kırmızı lekeleri gizleme de oldukça başarılı sonuç verdi. Kapatıcılığını beğendim. Yüzünüzde hiçbir şeyi kapatamayan bir bb krem değil. Kalıcılığını çok beğendim sabah saatlerinde yaptığım makyajımı akşam çıkardığımda pamukta epey bb krem oluyor.
Bende ki en açık light rengi. Alt tonu sebebiyle tenime baya koyu kalıyor gördüğünüz gibi. Avon bb kremlerinde en açık renkler bile beyaz tenlilere koyu kaçıyor. Rengi ilk görünce, çok koyu olmaz bu bana dedim. Ama uyguladıktan sonra renk cildimde  bütünleşti.  Fotoğraftan kapatıcılığını görebilirsiniz. Yeşil görünen damar rengini tamamen nötrledi.  Umarım faydalı olabilmişimdir. Avon natura effects bb kreme katalog kampanya dönemlerinde 14 TL ye sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Avon Nutra Effects Mat BB Krem
Avon Nutra Effects Mat BB Krem
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlC2XI7aEjpFzHlY8WwBiYV5nIyGlgZDbxKnIWs6Tn6fX8fvNcXJiMgzbVRpYEuNyVtr-TCIxCQQd7qFZ3lx97OPOHZ5zVHrKl-YXCPXUKSkzOPt9IMknSzpfpcK-OqaYaE7As_d70P2GZ/s320/PhotoGrid_1477827451500.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlC2XI7aEjpFzHlY8WwBiYV5nIyGlgZDbxKnIWs6Tn6fX8fvNcXJiMgzbVRpYEuNyVtr-TCIxCQQd7qFZ3lx97OPOHZ5zVHrKl-YXCPXUKSkzOPt9IMknSzpfpcK-OqaYaE7As_d70P2GZ/s72-c/PhotoGrid_1477827451500.jpg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/10/avon-nutra-effects-mat-bb-krem.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/10/avon-nutra-effects-mat-bb-krem.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)