Zeze Kozmetik Benthol Vücut Losyonu ve Aloe Vera Jel

Herkese yeniden merhaba, kısa süre önce tanıştığım zeze kozmetik Benthol vücut losyonu ve aloe vera jel hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.


Zeze kozmetik, paraben ve benzeri zararlı kimyasallar içermeyen bitkisel bazlı ürünler çıkaran ve bu özelliğiyle ilgimi çeken bir marka oldu. Ürünler dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Soğuk havalarla birlikte cildimizin nem ihtiyacını karşılamak için daha yoğun nem veren ürünler kullanmayı tercih etmeliyiz.

Benhol vücut losyonu 200 ml şık bir ambalaja sahip. Kuru ve hassas ciltler için tasarlanmıştır. Cilde yoğun nem vermeyi hedefliyor. İçerisindeki provitamin b5 ile cildi besleme ve yenileme özelliği taşıyor. Kokusuna ve verdiği neme bayıldım. Cildimi anında rahatlattı. Sonbahar aylarında cildimde başlayan aşırı kuruluk, pul pul dökülme ve kaşıntı sorunuma ilaç gibi geldi diyebilirim. Benimle aynı problemleri yaşıyorsanız ve temiz içerikli ürün arayışı içerisindeyseniz Benthol vücut losyonunu tavsiye ederim.

Zeze kozmetiğin aloe vera jeline hayran kaldım. Öncelikle aloe vera bitkisinin cilde faydalarından bahsetmek istiyorum.

  • Aloe vera vitamin ve mineral açısından zengin bir bitkidir.
  • Çok iyi bir temizleyici olduğu için ölü hücreleri kaldırır.
  • Derinin küçük gözeneklerini temizler.
  • İçerdiği vitamin, mineral ve amino asitlerle deriyi besler ve yeni hücre yapımını arttırır.
  • Ciltteki siyah nokta ve sivilcelere iyi gelir.
  • Lekelerin yok olmasına yardım eder.
  • Harika bir güneş sonrası jeldir. Güneş yanıklarına iyi gelir. Acıyı ve tahrişi azaltır. 
  • Deride iyileştirici etki gösterir. Yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlar.
  • Antivirüs etkisi ile uçuklarda hızlı iyileşme sağlar.             



Bu kadar güzel faydaları olan bir bitkiden, ya kendisini alarak evinizde büyütün ya da bu şekilde jelini alarak mutlaka faydalanın derim. Zeze kozmetiğin jeli %99,9 aloe vera içeriğiyle çok güzel bir seçenek. Kimyasallardan arındırılmış yeni nesil bir ürün. Kokusunu çok sevdim. Özellikle yüzüme uyguluyorum. Cildim daha aydınlık ve kendinden ışıltılı görünmeye başladı. Aktif sivilcelerimi hızlı bir şekilde söndürüyor. Cildim daha sıkı görünmeye başladı. Ve en sevdiğim özelliği yüzüme sürünce gözenekler minimize oluyor. Bu jeli şiddetle almanızı tavsiye ederim. Zeze kozmetik ürünlerine www.kapidakozmetik.com resmi satış sayfasından ulaşabilirsiniz. Başka ürün yorumlarında görüşmek üzere hoşça kalın bakım severler:)

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Zeze Kozmetik Benthol Vücut Losyonu ve Aloe Vera Jel
Zeze Kozmetik Benthol Vücut Losyonu ve Aloe Vera Jel
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArlxLeV7b9kj259ewhUP_yXs7SS0UWy8OfpLsaLcIYGlQcPPX4g9ZJhpdV1ARDlOrDuyTxdcR4Xc0jDDsgQd8Lm0_DXO9HVSRYtdsYcLsQXROeCB9FU4J-GrTurp_NUzxRCNvsWpCcTGi/s320/IMG_3059.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArlxLeV7b9kj259ewhUP_yXs7SS0UWy8OfpLsaLcIYGlQcPPX4g9ZJhpdV1ARDlOrDuyTxdcR4Xc0jDDsgQd8Lm0_DXO9HVSRYtdsYcLsQXROeCB9FU4J-GrTurp_NUzxRCNvsWpCcTGi/s72-c/IMG_3059.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/11/zeze-kozmetik-benthol-vucut-losyonu-ve.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/11/zeze-kozmetik-benthol-vucut-losyonu-ve.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)