Nip+Fab Glycolic Fix Peeling-Yüz Pedi Kullananlar

Herkese yeniden merhaba, bugün uzun zamandır deneyimlediğim harika ürünlerle geldim. Başlıktan da anlayacağınız üzere Nip+Fab markasının peeling ve yüz temizleme pedlerini inceleyeceğim. Bu markayı Watsons da gezinirken mutlaka görmüşsünüzdür. Fiyatları pek uygun diyemem ama indirim dönemlerinde kesinlikle alınır.

Nip fab kullananlar
Sözü çok uzatmadan peeling ile başlıyorum. İçerisinde %3 glikolik asit barındırıyor. Zaten Nip+Fab ürünlerini sevmemin de nedeni asitle bakım yapıyor olması. Glikolik asit cildi soyarak yenileme yapıyor. Lekeler üzerinde oldukça etkili bir asit. Tabi bu etkileri hemen almak için bir uzman tarafından yüksek dozlarda uygulanmalı. Peeling içerisinde yer alan miktarla daha yavaş sonuç elde ediliyor.

Nip fab peeling kullananlar
75 ml ve tüp ambalaja sahip. Peeling beyaz renkte ve belirtmem gerekir ki tanecikleri baya büyük. Şu zamana kadar kullandığım en iri tanecikli yüz peelingi bu. Kokusu bir garip bu da çok normal asit içeriğinden dolayı. İri tanecik yapısı sebebiyle dikkatli kullanım gerektiriyor. Hassas ciltlerde kullanımı tavsiye etmem. Ayrıca uygulama sırasında, cilde çok sert bir şekilde bastırarak uygulanmamalı. Cildi çizebilir. Gayet nazik bir şekilde kullanıldığında sorun yaratmıyor. 1 yıla yakın oldu kullanıyorum bir sorun yaşamadım.


Gelelim bendeki etkilerine;

Haftada 2 kere genellikle banyo sırasında cildime nazikçe uyguluyorum. Yağ,kir, burun üstündeki pütürlülük durumu, beyaz yağ bezeleri, siyah noktalar üzerinde çok etkili bir peeling. Düzenli kullanımla bu sorunlardan tamamen kurtuldum. Uygulama sonrası yumuşacık ve pürüzsüz bir cilt bırakıyor. Sivilce olan ciltte kesinlikle kullanmayın. Sivilceleri patlatıp daha çok yayılmasına sebep olabilir!

Nip fab yüz temizleyici ped kullananlar
Yüz temizleme pedleri yine içerisinde glikolik asit içeriyor. Ama oran belirtilmemiş. Ayrıca bu pedler hyaluronik asit içeriyor. Bu asitte cildi nemlendiriyor ve nem tutma kapasitesini arttırıyor. Yani cildi hem yenilemeyi hemde nemli tutmayı vaat eden bir ürün. Bu pedlerin başka çeşitleri de mevcut.


İçerisinde 60 adet ped bulunuyor. Glikolik asit içerdiğinden dolayı sadece gece kullanıyorum. Yani bu pedler 2 ay kadar beni idare ediyor. Yine asit kokusu mevcut pedlerde. Ama bu koku çabuk geçiyor. Ben rahatsız olmadım.
Akşam cilt temizliğimi yaptıktan sonra bu pedleri tonik niyetine kullanıyorum. Pedlerin ıslaklıkları gayet yerinde. Zamanla kuruluk oluşmuyor. Tabi bunun için kapağını açık unutmamak lazım. Bu pedlerinde cildimde çok güzel etkilerini gözlemledim.
Sivilceleri hızlı kurutuyor ve yeniden oluşumunun önüne geçiyor. Çenemde çıkan tek tük sivilcelerle gözle görülür bir şekilde savaştı.
Uzun süreli kullanımla cilt rengini açtığını söylemem gerekiyor. Yani burada glikolik asidin cilt soyucu etkisi çıkıyor karşımıza. Fakat bunu size asla hissettirmiyor bu pedler. Kızarıklık,tahriş vs. sorunları yaşamadım. Nemli bir bitiş bırakıyor ciltte.Yine bu ürünü de aşırı hassas ciltler kullanırken dikkatli olmalı.
Son olarak bu ürünler asit içerdiğinden dolayı cilt güneşten mutlaka korunmalı. Aksi halde ciltte lekeler oluşabilir!

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Blogumu izlemeye almayı unutmayın. Başka bir ürün yorumunda görüşmek üzere sağlıcakla kalın😊



YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Nip+Fab Glycolic Fix Peeling-Yüz Pedi Kullananlar
Nip+Fab Glycolic Fix Peeling-Yüz Pedi Kullananlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFohKSqMXdqIALGVxdWms-gHtNxRwQkdUCUoYPhk-b9eBxhlvO22Z007JDc0ifoOegO5RWEThutM1zPhTZa-O3sssWIE6vPGCamdbo6gFLb2gi52RtYk8V_oK-w_nKftv0yqx6wGvbTmog/s640/IMG_7355-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFohKSqMXdqIALGVxdWms-gHtNxRwQkdUCUoYPhk-b9eBxhlvO22Z007JDc0ifoOegO5RWEThutM1zPhTZa-O3sssWIE6vPGCamdbo6gFLb2gi52RtYk8V_oK-w_nKftv0yqx6wGvbTmog/s72-c/IMG_7355-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2018/07/nipfab-glycolic-scrub-ve-glycolic-daily.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2018/07/nipfab-glycolic-scrub-ve-glycolic-daily.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)