Procsin Güneş Kremi Kullananlar

Merhaba blog ailem, bu yaz elimin sıkça gittiği bir ürün olan Procsin güneş kremi yorumlarımı aktaracağım sizlere. Öncelikle belirtmem gerekir ki Procsin sitesinde dönem dönem %70 indirimler oluyor. Bu güneş kremini böyle bir indirimde kaptım. Çok uygun bir fiyata aldım. Normal  fiyatına procsin online satış sitesinden bakabilirsiniz.


Ürün bizlere neler vaat ediyor biraz bahsedeyim;
"Alpha flavon içeren formülü ile güneş yanıkları ve güneşe karşı alerji riskini minumuma indirerek erken cilt yaşlanmalarının önüne geçer."

"Yağlanma yapmayan formülü ile cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.İçerigindeki Adenozin ise cilt yenilenmesine yardımcı olur. Cilde nem kazandıran ve emilimini arttıran, yağlı ve kuru ciltleri nötralize eden Aloe vera yaprağı özü içeriği ile tüm cilt tiplerine uygundur."



Leke karşıtı bir ürün olması benim ilgimi çeken en önemli nokta oldu. Bunun yanında gramaji oldukça yüksek. 150 ml tombul ve tüp ambalaja sahip. Tatile giderken yanımda götürdüm. Bol kepçe ve sürekli sürmeme rağmen bitmedi. Yapısı baya yoğun görünümlü. Akışkan güneş kremleri gibi oraya buraya akıp fışkırmaması bana tatilde kolaylık sağladı. Bu yoğun görünümlü yapısına rağmen asla ağır bir güneş kremi değil. Ten ürünlerinde koku hiç sevmem. Ürünün çok hafif ve rahatsız etmeyen bir kokusu var. Sorun yaşamadım.


Procsin Leke Karşıtı Güneş Kremini yüzüme ilk sürdüğümde sanki zor dağılıyormuş gibi geldi. Ama bir kaç saniye içinde hızlıca emildi ve beyaz kalıntı bırakmadı. İlk dikkatimi çeken şey ise güneş kremini cildim emdikten sonra sanki fondöten sürme ihtiyacım kalmamış gibi oldu. Çok sağlıklı görünüyordu. Gözenekleri küçültme etkisi var kesinlikle. Ve cilde aydınlık görünüm veriyor. Renksiz bir ürün olmasına rağmen cilde renk eşitliği sağlıyor. Makyaj yapmak istemediğim kavuran yaz aylarında kurtarıcı bir ürün oldu benim için.


Peki lekeler için etkili mi? Sanırım bu konu hakkında yaptığım yorumlar oldukça tutarlı olacak. Çünkü benim cildim güneşte çil atıyor. Hiç sevmiyorum çilleri🙄 Her yaz başımın belası özellikle tatile gittiğimde tabiki.
Var olan çillerim üzerinde bir etki sağlamadı. Ancak yenilerinin oluşmasına baya engel oldu diyebilirim.
Hem yapısını, hem cildimdeki leke karşıtı etkisini çok sevdiğim bir ürün oldu. Ayrıca çoğu güneş kremi bende sivilcelenme yapar. Bu ürün bende tek bir sivilceye sebebiyet vermedi. Ee daha ne isterim😊
Denemenizi tavsiye edebileceğim güzel bir güneş kremi. Watsonslardan veya Gratislerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik ne zaman görsem indirimli.

Umarım faydalı olabilmişimdir. Blogumu izlemeye almayı unutmayın. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın😉








YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Procsin Güneş Kremi Kullananlar
Procsin Güneş Kremi Kullananlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ_yapY1lXlDf2cv1Z7HsxndmgMEzWaminpWzycV753vnIZF51sGyBLVaDowm0TNrOggYTro1Za-AiHonDVwPaAeSH8T1TJUcOIA4N01USDmo_9BoGTa9Hj07hpdV8FM_SS3j62uhozIL8/s640/IMG_7369-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ_yapY1lXlDf2cv1Z7HsxndmgMEzWaminpWzycV753vnIZF51sGyBLVaDowm0TNrOggYTro1Za-AiHonDVwPaAeSH8T1TJUcOIA4N01USDmo_9BoGTa9Hj07hpdV8FM_SS3j62uhozIL8/s72-c/IMG_7369-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2018/09/procsin-leke-karst-gunes-koruyucu-yuz.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2018/09/procsin-leke-karst-gunes-koruyucu-yuz.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)