Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Güneş Kremi

Herkese yeniden merhaba, bugün konuğum kore markası olan Missha'nın en popüler güneş koruma kremi. Kore markalarını hep merak etmişimdir. Koreli kızların cilt güzelliklerine hepimizin hayran olduğu bir gerçek. Yaz  kış demeden sürekli beyaz tene sahipler. Bu da onların güneşten ne kadar güzel korundukları anlamına geliyor. Bende ilk kez Kore markası güneş kremi denemiş oldum. Hemen incelemeye başlayalım o halde!


Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Güneş Kremi neler vaat ediyor;
  • Yazın her anında ve dört mevsim kullanıp süt gibi bir cilde sahip olma.
  • Güneş lekelerine karşı koruma.
  • Yapışkanlık hissi olmadan,cildi nemlendirme ve güneş koruması.
  • Beyaz kalıntı bırakmadan kolay uygulama sağlama.
  • Cilde doğal eşitlik sağlama.
  • Canlı ve sağlıklı bitiş sağlama. 
  • Sürmemişsiniz gibi hafif ve yumuşak bir his(kuş tüyü kadar hafif)
    • 50 ml ve çok şık bir ambalaja sahip. SPF 50 güneş koruma faktörü içeriyor. Ben açık tenli olduğum için yaz aylarında mutlaka 50 faktör güneş kremleri kullanmam gerekiyor. Ürün akış kısmı çok güzel ayarlanmış, asla ürün israfı olmuyor. Güneş kremi beyaz bir renkte değil. Ten renginde! Ancak daha önce kullandığım renkli, bir miktar kapatıcılık veren güneş kremlerine hiç benzemiyor. Çünkü onlar ciltte yokmuş gibi durmuyordu. Pul pul bir görüntüye azda olsa sebep olup doğallıktan çıkabiliyorlar. Ama Missha sürdüğüm an cildimle bütünleşip, çok doğal bir bitiş bırakıyor. Cilde güzel tutunuyor ve harika nem sağlıyor. Parlak bir görüntü katmasının yanı sıra asla yağlı bir his bırakmıyor. Cildim çok hızlı bir şekilde emip canlı bir görünüme kavuştu. Güneş kremi sürmek bana hep işkence gibi gelmiştir. Çünkü dağıtmak çok zor oluyor, geç emiliyor hatta bazıları iyice dağıtmaya çalışsam da beyaz beyaz leke bırakıyor. Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Güneş Kremi'ni sürerken asla güneş kremi sürüyormuş gibi hissetmedim!
        Vaat ettiği gibi kuş tüyü gibi hafif bir yapısı var. Kullandığım en hafif güneş kremi diyebilirim. Gün içerisinde aşırı parlama yaratmadı. Verdiği canlı görünüm ve nem etkisi tüm gün devam etti. Benim güneş kremlerine karşı bakış açımı değiştiren bir ürün oldu. Kendiliğinden parlayan bir cilt sunuyor. Bu durum,mat bitiş sevdiklerini düşünecek olursak yağlı ciltlerin hoşuna gider mi bilemiyorum. Ancak ciltte bir tabaka oluşturup, yağlı cildin daha çok yağ salgılamasına sebep olmayacak  harika bir güneş kremi. Üzerinden transparan pudra geçilerek mat görünüm sağlanabilir. Bence yağlı ciltlerde güvenle kullanabilir. Benim gibi kuruya dönük cilt tipiniz varsa aşırı seversiniz.
          Yapış yapış bir his bırakmıyor. Makyaj altında kullanıp aşk yaşadığım doğrudur. Sıfır ağırlık hissiyle gönlümün efendisi oldu bile. Sizde güneş kremlerinde sürekli sorun yaşıyorsanız; özellikle sivilcelenme, ağırlık hissi, terleme,kusma,beyaz kalıntı ve zor dağılma o zaman aradığınız güneş kremi bu diyorum. Satın almak için Missha'nın resmi satış sitesinden sipariş verebilirsiniz. Buraya sayfaya ulaşabileceğiniz linki bırakıyorum.  Fiyatı 89.90 TL. Yaz aylarında olduğumuz için tüm güneş ürünlerinde indirim mevcut. Bende yedeklemeyi düşünüyorum. Mutlaka şans verin. Güneş kremi alışkanlığınızı değiştirecek bir güneş kremi :)
          Okuduğunuz için teşekkür ederim. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın ^^ ^^

        YORUMLAR

        Ad

        cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
        ltr
        item
        Bakımsal Notlar: Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Güneş Kremi
        Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-up Güneş Kremi
        https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuLm8I_khkgm4VGqBUuqblbmTlkJxoUcHUVdtdspZTfYviaXVHI0toYVZeae2CgFh65Z4OZv-HEOiUe5K4G9Vcbu1haX2IiMJPrhVotFQozSGOheLytm2bqA0g3CFzvLdXxd7TOjzBxTkq/s640/IMG_5823.JPG
        https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuLm8I_khkgm4VGqBUuqblbmTlkJxoUcHUVdtdspZTfYviaXVHI0toYVZeae2CgFh65Z4OZv-HEOiUe5K4G9Vcbu1haX2IiMJPrhVotFQozSGOheLytm2bqA0g3CFzvLdXxd7TOjzBxTkq/s72-c/IMG_5823.JPG
        Bakımsal Notlar
        http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/07/missha-time-revolution-white-cure-blanc.html
        http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
        http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
        http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/07/missha-time-revolution-white-cure-blanc.html
        true
        6513322833765618703
        UTF-8
        Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)