John Frieda Renk Açıcı Sprey

Herkese selamlar, bloguma hoşgeldiniz! John Frieda'nın sarı saçlara özel renk açıcı spreyini mercek altına alacağız bugün. Piyasada bulunan saç açıcı spreyleri genel olarak doğal saç rengine sahip kişiler için üretilmiş. John Frieda renk açıcı spreyi saçlarınızda koyu renk boya yoksa uygulayabiliyorsunuz. Açık kumraldan, sarıya kadar kullanılabilir. Ürün kullanım talimatında aşırı açık sarı tonlar yani platinden beyaza kadar açık tonda olan saçlarda kullanılması önerilmiyor.

John Frieda Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey Kullananlar
Çok koyu tonda olmayan boyasız, doğal saçlarada uygulanabilir. Ben kumral tonda olan boyalı saçlarıma uygulamak için tercih etmiştim. Yani saçlarım çok koyu tonda değildi. Daha açık kumral tonlara geçmek istiyordum. Boyama öncesi saçlarımı bu spreyle kademeli olarak açtım. Amacım oryel kullanmadan saçlarımın rengini açmaktı.  Bu spreyi satın almadan önce palette markasının saç açıcı spreyini denedim. O boyasız saçlar için üretilmiş olmasına rağmen boyalı saçlarıda güzel açıyor. Ancak formülasyonunu sevemedim. Saçlarımı aşırı sertleştirdi. Kullanım sonrası yıkamamak mümkün değildi. Kokusu inanılmaz rahatsız etmişti. Yıpratıcı etkisi çok!

John Frieda Renk Açıcı Sprey Kullananlar
John Frieda Renk Açıcı Sprey Nasıl Kullanılır?

Temiz ve havluyla ıslaklığı alınmış saça bir miktar saç kremi uygulanır, eşit bir şekilde sprey sıkılır ve tarama işlemi yapılır. Bu işlemi yaparken diplerden 2 cm geride başlamak gerekiyor. Daha sonra fönle kurutulur. Daha iyi sonuç almak için ısı ile şekillendirme işlemi yapılır. 

Diğer saç açıcı spreyler gibi John Frieda spreyde ısı ile etki göstermeye başlıyor. Yaz aylarında direk güneşte de açılma sağlanabilir. Deniz keyfi yaparken aynı zamanda saçlarınızın renginide hızla açabilirsiniz. 

John Frieda Saç Açıcı Sprey Yorumları
Benim saçlarımı daha ilk kullanımda 1-2 ton arası açtı. Doğal saç renkli olan bir arkadaşıma uyguladım gayet güzel açılma sağladı. Fakat ilk 2 kullanımda bakır-kızıl tonlu bir açılma yapıyor. Doğal saç renginiz daha açık tonlarda ise bu bakırlık olmaz. 3. veya 4. kullanım sonrası bakırlık azalmaya başlıyor. Ve yıkadıkça saç tonu iyice açılmaya başlıyor. Renk oturuyor hoş bir ışıltıya dönüyor. 
Saçları diğer saç açıcı spreyleri gibi sertleştirmiyor. Çok sık uygulama yapmazsanız yıpranma bile yaratmıyor. Fönle aktifleşme veya ısı ile şekillendirme yaparken koku oluşumu, gözlerde yanma gibi sorunlara sebep olmuyor.  Zaten neredeyse kokusuz bir sprey diyebilirim.

John Frieda renk açıcı sprey blog
Kullanışlı sprey ambalaja sahip. 6-7 kullanım sonrası saçlarımı istediğim açıklıktaki tona çevirdi. Daha sonra saçlarımı küllü sarı bir renk boya alarak boyadım. Aldığım sonuçtan çok memnun kaldım. Saçlarımı kuaförde boyattığımı sanıyor herkes😊  Bu spreyi sarı saçlarınızın tonunu daha da açmak için tercih edebilirsiniz. En güzel sonucu koyu sarı saçlarda sağlayacaktır. Zaten bu amaçla üretilmiş. 


John Frieda Go Blonder Renk Açıcı Sprey Kullananlar
İçerik bilgisi merak eden okuyucularım için görsel ekledim. Diğer saç açıcı spreylere göre fiyatı pahalı olsa da fiyatını kuruşu kuruşuna hak eden bir ürün. Ben Watsons mağazasından indirimli olarak 55 tl'ye temin ettim.  John Frieda Go Blonder serisinde şampuan ve saç kremide mevcut. Saç kreminin saç açıcı etkisi yok, şampuanı da kademeli olarak saç açmak için üretilmiş. Ama spreyi kadar etkili değil. Şampuan deneyimlerimde yakın zamanda blogumda olacak.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.^^ ^^

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: John Frieda Renk Açıcı Sprey
John Frieda Renk Açıcı Sprey
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuMon55Eh2PLm0BDkNByFxEJrF2f2u3jBAn3w8yx4aVDh0aFnoj8OgKEoPJsRl4wYvEW25nRDMoJigOrIIT7C3xufQsnOLR2LBi2wYrMkZaXS9sV3Worr8v6K8_LGuMB6Sy4trBN5HS6I5/w400-h266/IMG_0071-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuMon55Eh2PLm0BDkNByFxEJrF2f2u3jBAn3w8yx4aVDh0aFnoj8OgKEoPJsRl4wYvEW25nRDMoJigOrIIT7C3xufQsnOLR2LBi2wYrMkZaXS9sV3Worr8v6K8_LGuMB6Sy4trBN5HS6I5/s72-w400-c-h266/IMG_0071-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/07/john-frieda-renk-acc-sprey.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/07/john-frieda-renk-acc-sprey.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)