Mac Prep+Prime Skın Smoother Base Vısage Makyaj Bazı

Herkese selam, bugün konuğum Mac Prep Prime Makyaj bazlarından Skın Smoother. Makyaj bazları makyajımın en vazgeçilmez parçası o yüzden sürekli yeni ürünler deniyorum . Gözenek minimize etkisi olanlar her zaman ilk tercihim oluyor. Smoother kelime anlamı olarak pürüzsüz demek. Bu yüzden bu baz ilgimi çekti. Bir süredir deneyimlediğim bu ürünü hadi birlikte inceleyelim:)


Siyah ve kompakt ambalaja sahip. Pudra ürünlerde  rastladığımız bu ambalajı, makyaj bazı için pek hijyenik bulmasam da merakıma yenik düştüm. Bu baz neler vaat ediyor?
  • Cildi makyaja hazırlama
  • Cilde kadifemsi bitiş sağlama
  • Çizgileri ve kırışıklıkları anında doldurma
  • Matlaştırma ve yumuşaklık sağlama
  • İçerisinde ki güçlü antioksidanlarla cilde bakım yapma.


Kırışıklık üzerinde nasıl bir etkisi var tam olarak yorum yapamamakla birlikte, alnımda bulunan mimik çizgilerine güzel etki sağladı. Parmaklarım yardımıyla tüm yüzüme, pıt pıt şeklinde ve daha sonra dairesel hareketlerle yediriyorum. Vaat ettiği gibi cildimi yumuşacık yapıyor. Kadifemsi bir bitiş bırakıyor. Fondöten için kaygan bir zemin yaratıp, fırçayla veya makyaj süngeriyle kolay uygulama sağlıyor diyebilirim. Gözenek görünümünde de etki sağlıyor. Fakat geniş gözenekleri bir miktara kadar küçültebiliyor. Küçük gözeneklerde çok daha güzel minimize yapıyor. Aslında gözenek küçültme gibi bir iddiası yok. Yine de bu etkisinin de olduğunu gözlemledim.


Cilt lekelerim üzerinde flulaştırma etkisi sağladı. Cildime hiç ten makyajı yapmadığım zamanlarda  bile bu bazı sürüp sağlıklı bir görünüm elde ettim. Mat bir bitiş sağlıyor fakat bu matlık ifadeyi donuk göstermiyor. Canlı ama parlakta olmayan bir bitişi var demem daha doğru olur. Silikon bazlı olduğu için her gün kullanmamak daha doğru olur.  Kullanımını ve ambalajını pek konforlu bulmasam da etkisi güzel bir baz. Ancak tekrar satın alacağımı sanmıyorum. Beklentimi çok yüksek tutmuş ta olabilirim. Aynı etkiyi ben daha uygun fiyatlı bir bazla da sağlayabiliyorum. Hem de daha hijyenik ambalaj tasarımını tercih ederim. Çünkü ellerimi özenle temizleyip ürüne dokunduğum halde, bazın yüzeyinde minik tüycükler birikmiş durumda. Bu benim hiç hoşuma gitmedi.


Makyajımın kalıcılığı üzerinde bir etkisi olmadı. Ten makyajımı çok daha başarılı göstermesini sevdim. Ancak yukarıda belittiğim sebeplerden dolayı tekrardan satın almayı düşünmüyorum. Olmazsa olmaz değil hani:)
 En son yaptığım Mac alışverişimde 109 tl ye almıştım. Beraberinde Mac  Pro Longwear kapatıcıyı da aldım. Okumak isteseniz buraya tıklayın:)
Okuduğunuz için teşekkürler. Blogumu izlemeye almayı unutmayın. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle ^^ ^^









YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Mac Prep+Prime Skın Smoother Base Vısage Makyaj Bazı
Mac Prep+Prime Skın Smoother Base Vısage Makyaj Bazı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidWL_BRYh0ZzG_EUbHsaP_K1amy_LCZ_Ggs5h6mw_xZoOIrfNvtdG6M7y2o9oZyOWMQVhH6lXg1BfRiBaiGtHhT418oovf7vj3qCIjQ1DN5QNZXoPfC9mjSibvca39X6gjy4kKRC_FSmY8/s640/IMG_5529.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidWL_BRYh0ZzG_EUbHsaP_K1amy_LCZ_Ggs5h6mw_xZoOIrfNvtdG6M7y2o9oZyOWMQVhH6lXg1BfRiBaiGtHhT418oovf7vj3qCIjQ1DN5QNZXoPfC9mjSibvca39X6gjy4kKRC_FSmY8/s72-c/IMG_5529.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/mac-prepprime-skn-smoother-base-vsage.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/mac-prepprime-skn-smoother-base-vsage.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)