Benri Güneş Koruyucu Yüz Kremi Kullananlar

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Havalar iyice ısınmışken sizlere denediğim güneş kremlerini de anlatmak istiyorum. Sadece Gratis mağazalarında satılan Benri markasının yüz için üretilen güneş kremini mercek altına alacağım. Merak ediyorsanız yazımın devamına buyrun.

Benri güneş kremi kullananlar

50 ml ve tüp ambalaja sahip. 50 spf güneş koruma faktörü içeriyor. Hassas ciltlerin dahi kullanabileceği bir güneş kremi olduğu ibaresi var açıklama kısmında. Ben açık tenli olduğum için genelde yaz aylarında 50 faktör güneş kremlerini tercih ediyorum. Kışın 30 faktöre düşürüyorum. Uzmanlar 30 ile 50 faktör arasında çok bir koruma farkı olmadığını belirtsede! Yazın 50 faktörle içim daha bir rahat ediyor. 
Güneş kreminde aradığım özellikler;
Cildimde ağırlık ve terleme yapmamalı. 
Yağlıymış gibi aşırı parlamamalı.
Sivilce, siyah nokta gibi sorunlara sebep olmamalı.
Hızlı emilmeli ve beyaz kalıntı bırakmamalı.
Makyaj altı kullanımına uygun olmalı.
Ve tabiki iyi korumalı. 

Benri güneş kremi yorumları
Güneş kremini seçerken cilt tipimiz çok önemli. Yağlı cilde sahipseniz ve cildiniz sivilcelenmeye meyilliyse, mineral yağlar ve Liquid  paraffin içeren güneş kremleri cildinize iyi gelmez. Sivilce oluşumunu arttırabilir. 
Benim cildim kış aylarında kupkuru yaz aylarında ise karmaya dönüyor. Kış aylarında kullandığım cilt ürünleri yaz aylarında ağır geliyor. Bende bu sebeple yaz aylarında daha hafif yapılı cilt bakım ürünleri tercih etmeye çalışıyorum. Güneş kremlerinde de yine hafif yapılı, nemlendirmesi iyi ve çabuk emilen ürünler favorim. 
Benri güneş kreminin içeriğini aşağıya görsel olarak bırakıyorum. Maalesef içeriğinde paraffin mevcut.( İçerik listesinin sonlarına doğru yazılmış, miktarı fazla değil anlamına geliyor) Benim cildimde sivilcelenme yapmadı fakat sivilce sorunu olanlar  için sorun yaratabilir. 

Benri güneş kremi içeriği
Benri yüz koruyucu güneş kreminin ağır bir yapısı yok. Losyon gibi hafifte değil.Beyaz kalıntı bırakmıyor. Emilimi hızlı. Yüzüme ilk sürdüğümde parlaklık oluşturuyor. Hafif bir yapışkanlık hissi bırakıyor. Ama bu durum 15-20 dakika sonra yok oluyor.  Sanki normal nemlendiricimi sürmüşüm gibi bir hale dönüşüyor cildimdeki duruşu. Bu benim cilt tipimden kaynaklı da olabilir.( Yazda olsa yanaklarım kuru ve bol neme ihtiyaç duyuyor.)
Cildimde sivilcelenme, siyah nokta, yağlanma, pütürlenme oluşumu gibi sorunlara sebep olmadı. 

Benri yüz için güneş kremi kullananlar

Sevdiğim özellikleri olduğu gibi sevmediğim yönleri de var.
Yüzüme sürerken dudaklarıma ister istemez değiyor krem. Ağzıma kaçınca acımsı bir tat veriyor. 
Gözlerime kaçınca yanma yapıyor. Parfüm içerdiği zaten içerik bilgisinde yazıyor. Tatil için kullanıma pek uygun bir güneş kremi değil, denizde gözlere bulaşımı daha kolay olur diye düşünüyorum.
Makyaj altına uygulamayı daha çok sevdim. İlk başta oluşan  hissettigim hafif yapış yapış hissi sebebiyle makyajı çok güzel tutuyor. 
Gratis mağazalarında indirimli olarak 23,5 civarına temin edebiliyorsunuz. İndirimli fiyatına bakarsak şuan da en uygun fiyatlı güneş kremi bu galiba. 
Benim için  mükemmel bir güneş kremi olmadı ama çok kötü de diyemem. Bazı sevmediğim özelliklerini görmezden gelirsek cep dostu bir güneş kremi. Yağlı ciltlere pek tavsiye etmem. Kuru ve kurudan normale dönük, normalden karmaya ciltler daha çok sevecektir. 
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın.😊



YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Benri Güneş Koruyucu Yüz Kremi Kullananlar
Benri Güneş Koruyucu Yüz Kremi Kullananlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk5-MZMBxHH-_3eZmdoUW9Vev4f8rGWN5lI3s9P0_YPTHXXy_2CJZklyt5ePmzzb21nlrTMhFKVomK_GCef2ghJ-3Eq9fcraT7ZoOK7AYvOTs2PpyHKjd0LU2V9-z42xgUcHDUhUxwRBNj/w400-h266/IMG_9914-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk5-MZMBxHH-_3eZmdoUW9Vev4f8rGWN5lI3s9P0_YPTHXXy_2CJZklyt5ePmzzb21nlrTMhFKVomK_GCef2ghJ-3Eq9fcraT7ZoOK7AYvOTs2PpyHKjd0LU2V9-z42xgUcHDUhUxwRBNj/s72-w400-c-h266/IMG_9914-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/05/benri-gunes-koruyucu-yuz-kremi.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/05/benri-gunes-koruyucu-yuz-kremi.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)