Bee Beauty Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Yüz Kremi

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Bee Beauty markasının hipoalerjenik güneş koruyucu kremini mercek altına alacağız bugün. Hipoalerjenik olması ve parfümsüz ibaresi sebebiyle ilgimi çeken bir güneş kremi oldu. Parfüm kokan güneş kremlerinden hoşlanmıyorum. Parfüm içeren güneş kremleri gözlerimde çok fazla yanma yapıyor. Bee beauty markasının farklı çeşit güneş kremleride mevcut. İçlerinde fiyat olarak en yüksek olanı bu çeşiti. Ben yüz için üretilmiş olanı tercih ettim. Bu serinin daha büyük gramajlı vücut için üretileni ve çocuklar için olan çeşitleride mevcut. 

Bee Beauty hipoalerjenik güneş kremi kullananlar
50 ml ve tüp ambalaja sahip. Uva ve Uvb ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Kızıl ötesi ve Hev radyosyonuna karşı da koruma etkisi vaat ediyor. Ayrıca;
  • Parfüm içermez.
  • Renk değişimi karşıtı.
  • Hızlı emilim sağlar. 
  • Yağlı his bırakmaz.
  • Parlama karşıtı etki.
  • Spf 50 koruma faktörü sağlar.
Cilt tipimden kısaca bahsetmek istiyorum. Çünkü güneş kreminden memnun kalma oranı cilt tipine göre büyük fark gösterir. Kışın aşırı kuruyan yazın kurudan karmaya dönen cilt tipine sahibim. Yani yazın çok ağır yapılı nemlendiriciler veya güneş kremleri kullanırsam T bölgemde kusmalar oluşabiliyor. 

Bee Beauty güneş kremi kullananlar
Yaz aylarında güneş yüzümde çil oluşumuna sebep oluyor. Beyaz tenli olmam sebebiyle kızarıklık çok oluyor. Ayrıca güneşin yüz ve boyun bölgemde kaşıntı yaptığını belirtmem gerekir. Bee beauty güneş kremiyle kızarıklık sorunu sıfıra indi diyebilirim. Kaşıntı sorunumu da engelledi. Koruma etkisinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Çil oluşumuna etkisi var mı henüz emin olamadım. Ama sanmıyorum. Leke karşıtı güneş kremleri bile bu sorunuma engel olamadı. 

Bee beauty hipoalerjenik güneş kremi içeriği
İçerik bilgisini merak eden okuyucularım için ekledim. Birazda kremin yapısından ve ciltte duruşundan  bahsedeyim. Gerçekten parfüm kokusu yok. Losyon-Krem arasında bir yapısı var. Ağır ve dağıtılması zor güneş kremlerinden değil asla.Yapış yapış bir bitiş bırakmadı. Cildimde beyaz kalıntı bırakmadı. Dağıtması bir nemlendirici krem sürüyormuşcasına kolay. İlk sürdüğümde parlak bir bitiş bırakıyor. Yarım saat içerisinde bu parlak görüntü azalıyor. Bu parlak bitişe rağmen ben cildimde ağırlık ve yağlı hissi yaşamadım. Benim cilt tipimden kaynaklı da olabilir bu durum. Yağlı ciltlerin bu parlak yapıyı pek seveceğini sanmıyorum. 

Bee Beauty güneş kremi yorumları
Gözlerimde yanma yapmadı. Krem neredeyse bitmek üzere ve şu ana kadar yüzümde sivilce çıkmadı. Komedon, siyah nokta, beyaz nokta, pütürcükler gibi sorunlarda oluşmadı. Bazı güneş kremleri  daha ilk sürdüğüm gün benim çene bölgemde sivilce oluşumuna sebep oluyor. 
Genel anlamda çok sevdiğim bir güneş kremi oldu. İndirimli olarak 34 tl civarında bir fiyata almıştım. Makyaj bazı olarakta çok iyi verim aldım. Yeniden satın alabilceğim güneş kremlerim arasına girdi. Cildiniz yağlı değilse mutlaka şans verin derim. 
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Başka bir ürün inceleme yazımda görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler🤞

Diger güneş kremi yazılarımı okumak isterseniz aşağıya bırakacağım linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. 







YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Bee Beauty Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Yüz Kremi
Bee Beauty Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Yüz Kremi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSQlZAzyqsZmGAFZe3zd-PGddPcI_smhd9Bp7n2vOzONGeqiCW-D9sqy-E5cCA_bn9flilB5pK7IGz7DjWF_B4_oGkg_Hq96DgZQjFwyL1qitINfRQpZ06cqeri8uW-Qw9408dOLqH1mev/w400-h266/IMG_9953-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSQlZAzyqsZmGAFZe3zd-PGddPcI_smhd9Bp7n2vOzONGeqiCW-D9sqy-E5cCA_bn9flilB5pK7IGz7DjWF_B4_oGkg_Hq96DgZQjFwyL1qitINfRQpZ06cqeri8uW-Qw9408dOLqH1mev/s72-w400-c-h266/IMG_9953-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/bee-beauty-hipoalerjenik-gunes-koruyucu.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/bee-beauty-hipoalerjenik-gunes-koruyucu.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)