Bee Beauty İlk Çizgilere Karşı Doğal Göz Kremi

Herkese yeniden selamlar. Bloguma hoşgeldiniz. Bugün Gratis mağazalarında satılan Bee beauty markasının ilk çizgilere karşı göz çevresi bakım kremini mercek altına alacağız. Bu marka biliyorsunuz ki çok uygun fiyatlı. İlk çizgilere karşı bir beklentim olmadan, nem versin yeter diye düşünerek satın aldığım bir ürün. Etkilerini merak ediyorsanız sizi yazımın devamına davet ediyorum. 

Bee beauty ilk çizgilere doğal göz kremi kullananlar
Standart göz çevresi kremleri gibi 15 ml gramaja sahip. Ambalaj tasarımı gayet kullanışlı. İçerisinde çuha çiçeği ve badem yağı barındırıyormuş. Kremin üzerinde yaş aralığı belirtilmiş. 25-45 yaş aralığında kullanım için uygun görülmüş. Göz çevrem kuru, makyaj altına kullanmak için günlük olarak kullanabileceğim bir göz çevresi bakım kremi ihtiyacım var. Güzel nem sağlarken gözlerimde kaşıntı,yanma ve kızarıklık gibi sorunlara sebep olmamalı. Ve diğer en önemli beklentim göz altlarımda yağ bezesi oluşumuna sebep olmamalı. 

Bee Beauty göz çevresi kremi kullananlar
Bee Beauty göz çevresi kremi losyon kıvamında ve hafif yapılı. Hafif yapılı görünmesine karşın garip bir dokusu var. Göz altlarında hızlıca emilmiyor. Göz çevremde beyaz bir tabaka gibi kalıyor ilk başta. İyice masaj yaparak uygulayıp, biraz bekleyince emiliyor. Parmak uçlarımda pıt pıt yapınca hemen emilen göz çevresi kremlerini severim ben. Daha ilk kullanımda burdan notunu kırdım bu kremin!
Nem etkisini maalesef yeterli bulmadım. Yumuşacık, neme doymuş bir cilt hissi vermiyor. Biraz yapış yapış hisside mevcut. 

Bee beauty ilk çizgilere karşı göz çevresi kremi yorumları
İçerik bilgisi merak eden okuyucularım için görsel ekliyorum. 
Gözlerimde kaşıntı, yanma gibi sorunlara sebep olmadı. Kokusuz diyebilceğim kadar hafif bir kokuya sahip. Yoğun bir parfüm kokusu olmaması iyi. Göz altlarımdaki yorgun görünümü bir miktar azaltıyor. Alabildiğim tek etki bu oldu. 

Bee Beauty göz çevresi kremi yorumları
Göz altlarımda yağ bezesi oluşumuna sebep olmadı. Fakat yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı bana yeterli gelen bir göz çevresi kremi değil. Bitsin diye kullanıyorum. Tekrar satın alacağım bir ürün değil. İndirimli olarak 15 tl civarı bir fiyatı var. 
Umarım sorularınıza cevap olabilmişimdir. Başka bir ürün inceleme yazımda görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın.

Diadermine aydınlatıcı göz serumu yorumlarımı tıklayarak okuyabilirsiniz. 

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Bee Beauty İlk Çizgilere Karşı Doğal Göz Kremi
Bee Beauty İlk Çizgilere Karşı Doğal Göz Kremi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3YQF_8t6JPJNk5SQexmmQuYgKzHMmx2QnwSpiKl3gIKTCbJHYpsC0MRWsuUrKpQwbKFL24Bn9HmFzl10ObqgV7YHaQud2ZSFWxfqvo8QWrHMlB4vL6HoAUZU4qgAiMCc9XZ8cCVJzQRnE/w400-h266/IMG_9924-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3YQF_8t6JPJNk5SQexmmQuYgKzHMmx2QnwSpiKl3gIKTCbJHYpsC0MRWsuUrKpQwbKFL24Bn9HmFzl10ObqgV7YHaQud2ZSFWxfqvo8QWrHMlB4vL6HoAUZU4qgAiMCc9XZ8cCVJzQRnE/s72-w400-c-h266/IMG_9924-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/bee-beauty-ilk-cizgilere-kars-dogal-goz.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/bee-beauty-ilk-cizgilere-kars-dogal-goz.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)