Liquid Keratin Hızlı Saç Uzatma Ve Dökülme Karşıtı Bakım

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Liquid keratinle yıpranmış saçlarımı nasıl onardığımı daha önce blogumda anlatmıştım. Okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Liquid keratinde bir çok saç sorununa yönelik setlere ulaşmanız mümkün. Son 1 aydır kullandığım ve artık etkilerinden gönül rahatlığıyla bahsedeceğim bu set,dökülme karşıtı,  hızlı saç uzatma,ince telli saç bakımı ve yağlanma kontrolü gibi bir çok soruna yönelik kullanılabiliyor.  

Liquid Keratin kullananlar

Set içerisinde yer alan ürünler;

1. Gözenek açıcı keratin iksir

2. Liquid Keratin Dip Bakım Yağı

3. Onarıcı Keratin Saç Serumu

Benim saç dökülme sorunum yoktu.  Seti kullanmadan önce saçlarımı biraz kısalttım. Amacım ara ara kestirerek saçlarımı daha sağlıklı bir hale getirmek. Fakat kısa saç kullanmayı sevmediğim için hızlı uzasın istiyorum. Şunu belirtmem gerekir hiçbir saç bakım ürünü saçı ayda 5-6 cm kadar uzatma yapamaz. Genetik olarak saçımızın belli bir uzama hızı var. Bakım ürünleriyle en fazla ayda  2 cm destek sağlayabiliriz. 

Liquid Keratin saç dökülme karşıtı bakım

Bu setin içerisinde şampuan yok fakat bende şampuanı da mevcut. Bir önceki yazımı okuyarak o şampuan hakkında detaylı yorumlarımı okuyabilirsiniz. Bu seti de yine Liquid keratin şampuanla kullanmak daha etkili sonuç sağlıyor. 

Setin içerisindeki ürünler ne işe yarıyor? Nasıl kullanılıyor?

Hadi birlikte inceleyelim. 

Liquid keratin yorumları

1. Gözenek Açıcı Keratin İksir;  Şampuan sonrası saçlar havluyla kurutulur. İyice kurutmadan nemli saçlarıma uyguluyorum. Bu aşama saç derimizdeki tıkanmış olan gözenekleri açıyor. Ve uygulayacağımız bakımın daha iyi emilmesini sağlıyor. Bu sayede yaptığımız bakım sadece saç derisinde kalmamış oluyor. Mentöllü bir kokusu var. 30 ml sprey ambalaja sahip. 10 veya 15 pompa tüm saç diplerimizi ıslatacak kadar sıkılıyor. 

Liquid keratinle hızlı saç uzatma

İşlemden kısa bir süre sonra saç derimde hafif bir yanma ve ferahlama hissi başladı. Saç derimin nefes aldığını hissedebiliyorum bu aşamada. Bu şekilde 15 dakika bekletiyoruz.  Bu işlemden sonra artık dip bakım yağı uygulamaya geçiyoruz.

Gözenek açıcı iksirin içeriğinde E vitamini, ısırgan,ardıç, biberiye, defne, buğday, at kuyruğu mevcut. Bu içeriğiyle aynı zamanda saç derisinide besliyor. 

Liquid keratin dip bakım yağı kullananlar

2. Liquid Keratin Dip Bakım Yağı; Saçları beslemek için organik sertifikalı argan ve avakado yağı saf ve katkısız olarak içerisinde yer alıyor. Ayrıca ısırgan, sarımsak ve çam terebentin gibi bitkisel yağlarda en saf ve kaliteli haliyle yine bu dip bakım yağının bileşenleri arasında. Soğuk pres yöntemiyle üretilmiş. 

Nasıl kullanılır;

Gözenek açıcı spreyden sonra 10 -15 pompa kadar saç diplerine iyice masaj yaparak uygulanır. En az 6 saat kadar bekletilir. Saçlarda birkaç gün bekletilebilir. Daha sonra şampuanlanır ve işlem bitirilir. 

50 ml ve pompa ambalaja sahip. Bu saç bakım yağının kokusunu çok sevdim. Doğal ve hoş bir kokusu var. Saçların hızlı uzamasını, bebek saçlarının gelişimini sağlamayı ve saç dökülme sorununun azalmasını amaçlayan ürün. Ayrıca kepek, kaşıntı, egzama, kuruma gibi saç derisi sorunları içinde katkısız içeriğiyle gönül rahatlığıyla tercih edilebiliyor. 

Benim saç diplerimde yıkadığımın ertesi günü kaşıntı sorunu başlıyor. Aşırı dökülme sorunum yoktu. Ama bu dip bakım yağından sonra dökülen saç sayısında önemli bir azalma gözlemledim.Kaşıntıyı ciddi anlamda azalttı. Saç derim hafifledi ve yumuşacık oldu. Saçlarım sarı olduğu için uzatma etkisini çok daha iyi gözlemleyebildim. Dip boyamı 1 hafta 10 gün kadar daha erken yapmak zorunda kaldım. Benden tam puan aldı bu etkileriyle. 


3.Onarıcı Keratin Saç Serumu;

Saçların sağlıklı uzaması için sadece diplere bakım yapmak yeterli olmuyor. Özellikle benim gibi sarı ve işlem görmüş saçlarınız varsa diplerden uzama olsa da uçlardan kopma olduğu için saç uzaması asla belli olmuyor. Sağlıklı ve güçlü bir saç uzaması için, içerisinde saf keratin bulunduran bu serumu kullanabilirsiniz. Saçlara keratin yükleyerek botox işlemi sağlıyor. 

Liquid keratinle yıpranmış saçları onarma 

Saçlarımı şampuanladıktan sonra özellikle yıpranmış kısımlara bu spreyi uyguluyorum. Kendiliğinden kurumaya bırakıyorum. Bu süreçte saç telleri keratini emerek iyice sertleşiyor. En az 6 saat kadar bekletiyorum. Saçlarıma saf keratini nasıl uyguladığı bir önceki yazımda uzun uzun anlatmıştım. Yazımın en başına bıraktığım linkten okuyabilirsiniz. 

Benim için çok işlevsel ve etkili bir set oldu. Hatta dip bakım yağının saç boy ve uçlarımda ki etkisini merak edip denemek istedim. Saçları yumuşacık yapıyor. Ve banyo sonrası o yumusaklık hissi uzun bir süre devam etti. Saçlarınızın yavaş uzamasından ve dökülmesinden şikayetçiyseniz. Kaşıntı egzama gibi sorunlarınız varsa Liquid Keratinden destek alabilirsiniz. Ürünleri incelemek için Liquid Keratin resmi satış sayfasına bakabilirsiniz.  Sayfanın linkini buraya bırakıyorum. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Bir sonraki ürün inceleme yazımda görüşmek dileğiyle kucak dolusu sevgiler. 😊

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Liquid Keratin Hızlı Saç Uzatma Ve Dökülme Karşıtı Bakım
Liquid Keratin Hızlı Saç Uzatma Ve Dökülme Karşıtı Bakım
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigg3khO77hyphenhyphenHszLMVxa9ZK2lLwBN187RHxOMomZQQS3LaRAT1uFsFDwH4zKEue-9xQmb5QjOn8zfpsfi9Fa8EANxnYH_Y6mtYnqUh6WhortDOusLh_-a7E27i9BtLioK7o-7j9zpRu8lfi/w400-h266/IMG_9871-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigg3khO77hyphenhyphenHszLMVxa9ZK2lLwBN187RHxOMomZQQS3LaRAT1uFsFDwH4zKEue-9xQmb5QjOn8zfpsfi9Fa8EANxnYH_Y6mtYnqUh6WhortDOusLh_-a7E27i9BtLioK7o-7j9zpRu8lfi/s72-w400-c-h266/IMG_9871-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/liquid-keratin-hzl-sac-uzatma-ve.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/liquid-keratin-hzl-sac-uzatma-ve.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)