Hask Macadamia Saç Bakım Yağı

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Bugün kendisi küçük işlevi büyük bir saç bakım yağı inceleyeceğiz. Hask markasının macadamia oil serisinin saç bakım yağını bloğuma konuk ediyorum. Macadamia serisinin şampuanı, saç kremi ve maskeside mevcut. Ben saç bakım yağı canavarı biri olarak sadece bakım yağını denedim. Ama diğer ürünlerini de en kısa zamanda denemek isterim. Saç bakım yağı yorumlarım için sizi yazımın devamına bekliyorum.

Hask macadamia saç bakım yağı kullananlar
18 ml ve seyahat boy tarzı bir ambalaja sahip. Çabucak biter bu yağ diye düşünsemde baya bereketli çıktı. Çünkü çok az kullanmak yeterli geliyor. Ben normalde bakım yağlarını bol kepçe kullanırım. Ama bu yağda öyle bir ihtiyaç duymadım. Nohut tanesi kadar ürün yeterli geldi. 

Neler vaat ediyor.
  • Kuru saçları anında nemlendirir ve yumuşatır. 
  • Alkol içermez. 
  • Anında emilim sağlar
  • İpeksi ve pürüzsüz etki sağlar.
  • Omega 7 ve vitamin E barındırır. 
  • Islak veya kuru saça uygulanabilir.
  • Paraben, sülfat, fılatat, gluten içermez.
Hask saç bakım yağı yorumları
Vaat ettiği gibi nemlendirici etkisi çok yüksek bir bakım yağı. Benim işlem görmüş ve defalarca boyanmış sert, kuru saçlarımı anında yumuşacık yapıyor. Tararken çıtır çıtır kırılan saçlarımdan eser kalmıyor bu yağla. Kabarıklık alma etkisi çok başarılı. Yapısı ve etkisi baya yoğun. Ama asla yağlı bir görüntü yaratmıyor. Saçlar hızlıca emiyor. Avuçlarım arasında yayarak ısıtıyorum ve kulak hizası altında kalan saçlarıma sürüyorum. Saç uçlarımdaki çatallanmış görünümü yok edip pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 
Saç kurutma makinasıyla saçlarımı kuruttuktan sonra aşırı elektriklenen saçlarımı harika bir şekilde sakinleştiriyor. 

Hask macadamia oil saç bakım yağı kullananlar
Şişenin ağız kısmı bu şekilde. Ürün çok akışkan kıvama sahip olmadığı için birden, kontrolsüz bir dökülme olmuyor. Ancak yere düşüp dökülme riskine karşı dikkatli olmakta fayda var. Bir diğer sevdiğim nokta kokusu müthiş güzel. Saçlarıma sürdükten sonra ellerimde kalan kokuyu koklayıp duruyorum. Ama saçlarımda yoğun bir şekilde kokusu kalmıyor. 
İnce telli ve çok kuru olmayan saçlara bir tık ağır gelebilir. Çok kuru ve neme ihtiyaç duyan saçlara şiddetle tavsiye ederim. 
Keşke bu ürünün büyük boyunu çıkarsa Hask gözü kapalı alırdım.
Gratis indirim dönemlerinde almanızı tavsiye ederim. İndirimli olarak 16 tl civarında bir fiyata aldım. Yine güzel bir indirim yakalarsam stoklamak istiyorum. 
Umarım sorularınıza cevap olabilmişimdir. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle kucak dolusu sevgiler. 😊

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Hask Macadamia Saç Bakım Yağı
Hask Macadamia Saç Bakım Yağı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlP_ZUQjlgY2i8czVeazWpJegCFWwXA9TcqPSFrxzWNL9Law8dxTjXZWWPQlwiHo44yl4lpTGqVl6s0rQwknYMfgULeik0qmFxTWC0PoaFdhi2Csc9fDm_UR9nqo4BKjdRzGAJBiP8WwPI/w400-h266/IMG_0097-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlP_ZUQjlgY2i8czVeazWpJegCFWwXA9TcqPSFrxzWNL9Law8dxTjXZWWPQlwiHo44yl4lpTGqVl6s0rQwknYMfgULeik0qmFxTWC0PoaFdhi2Csc9fDm_UR9nqo4BKjdRzGAJBiP8WwPI/s72-w400-c-h266/IMG_0097-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/hask-macadamia-sac-bakm-yag.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/06/hask-macadamia-sac-bakm-yag.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)