Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Saç Maskesi Kullananlar

Herkese yeniden merhaba! Bir önceki blog yazımın devamı olarak Loreal Elseve Onarıcı saç maskesini inceleyeceğiz. Aynı serinin şampuan ve saç kremini de merak ediyorsanız buradan okuyabilirsiniz. Şampuanıyla başladığım bu seriye en son maskesini de ekledim. Saçlarımı sarı renge çevirdiğim için onarıcı bakıma çok ihtiyacı var. Ve bu seri saçlarımı onaran bir kaç ürün arasında yer alıyor. Serinin içerisinde maske bence büyük öneme sahip. 


Kavanoz ambalaja sahip ve 300 ml bir maske. Kıvamı yoğun ama saçları ağırlaştırmayan bir maske. Kokusu muazzam ve saçlarda uzun süre kalıyor. İçerisinde saçı onaran seramid ve kalendula mevcut.  Kullanım sonrası vaat ettiği 5 özellik şu şekilde;
1. Yumuşak
2.Dirençli
3. Canlı 
4. Parlak 
5.İpeksi

Saçlarımız sık boyama, fön, maşa vb. İşlemlerle gücünü kaybediyor. Ve uçlardan sürekli kopup kırılıyor. Saçlarınızda böyle bir sorun varsa bu maskeye mutlaka şans verin derim. 


Saç uçlarınızın kırıklarını aldırıp bu maskeye başlayın. Maskeden sonra uçların çatallaşması ciddi anlamda azalıyor. Benim saçlarım sık boyama sonrası aşırı esnemeye başlamıştı. Yanmaya ramak kala bu maskeden aldım. Saçlarımda ki esnemeyi yok etme noktasına getiren 2 ürün var. Bunlardan birisi bu maske. Diğer ürünü ise daha önce anlatmıştım. Onu da okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Saçları yumuşacık yapıyor. Kolayca taranmasını sağlıyor. Bu maskeyi yaptıktan sonra saçlarıma dokununca daha bir güçlenmiş sanki telleri kalınlaşmış gibi etki alıyorum.


Diğer maskelerden farkı düzenli kullanımla ve tüm seriyi birlikte kullandığınızda gercekten onarım etkisi alabiliyorsunuz. Tabi ki hiçbir ürün saçlara yüzde yüz onarım etkisi yapmaz. Saçların zamana içten kendini yenilemeye ihtiyacı var. Ara ara kesime ihtiyacı var. Ancak saçlarımızın olduğundan daha hızlı onarılması ve daha kullanılabilir bir hale gelmesi için saç bakım ürünlerine muhtacız. 
Ben bu maskenin onarım etkisini gerçekten gözlemlediğim için saçlarımda daha uzun süre kalsın istiyorum. Banyo öncesi de kullanıyorum. Bu şekilde kullanım önerisi yok ürünün, ama bence bu şekilde de onarım yapıyor saçlarıma. Banyoda 2 saat önce sürüp iyice saçlarıma bakım yapmasını sağlıyorum. 
Elseve saç bakım ürünlerinin diğer serilerini de çok merak ediyorum. Güzel bir indirim yakalarsam diğer maskelerini de mutlaka deneyeceğim.
Bir ürün inceleme yazısının daha sonuna geldik. Sorularınızı aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.
Umarım faydalı olabilmişimdir. Başka bir ürün incelemesinde görüşmek üzere hoşça kalın🤗

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Saç Maskesi Kullananlar
Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Saç Maskesi Kullananlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiziZZTQebGohqOHSjcW3jwo_bMuagm_le8p4BGE52MX6TKS69kh5ZVUdzHQE2VTlEHtVfscbsa2t-RdyCSu134VXqetc7g0EdWkcdppu4muO5WKdXkmNUJLgg5Xuoq24u5C3_LVECqhfL5/w400-h266/IMG_8726-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiziZZTQebGohqOHSjcW3jwo_bMuagm_le8p4BGE52MX6TKS69kh5ZVUdzHQE2VTlEHtVfscbsa2t-RdyCSu134VXqetc7g0EdWkcdppu4muO5WKdXkmNUJLgg5Xuoq24u5C3_LVECqhfL5/s72-w400-c-h266/IMG_8726-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/03/loreal-elseve-komple-onarc-5-sac.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/03/loreal-elseve-komple-onarc-5-sac.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)