Loreal Paris Trıple Actıve Fresh Nemlendirici Krem-3 Etkili Ferahlık

Herkese yeniden merhaba, Bugün günlerden cilt bakımı olsun. Cildimizin olmazsa olmazı nem. Yüzünüz için sadece yüze özel kremleri kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi halde siyah noktalar veya sivilcelerle savaşmanız gerekebilir. Ben kış aylarında daha yoğun ve kremsi ürünleri tercih ederken yaz aylarında daha hafif jel kıvamlı ürünlere yöneliyorum. Loreal Paris Triple Active Nemlendirici kremde yazın kullandıklarım arasında. 

Loreal nemlendiri krem kullananlar
Dış ambalajını yanlışlıkla attığım için görsel olarak size gösteremiyorum. Kremin 3 etki ile neler vaat ettiğine bakalım. 
1. Nemlendirir
2. Güçlendirir
3. Ferahlatır.
İçeriğinde vitaminler ve Temel mineraller barındırıyor. Standart yüz nemlendiricileri gibi 50 ml bir ürün. Bu jel krem normalden karmaya dönük ciltler için üretilmiş. Kuru cildiniz varsa yetersiz gelebilir. Bana kış aylarında pek yeterli gelmiyor. 

Karma ve yağlı ciltler için nemlendirici önerileri
Kıvamı vaat ettiği gibi jel yapıda. Bu sayede uygulaması dağıtması çok daha kolay oluyor. Kokusu inanılmaz güzel. Ağır bir koku değil. Çok hafif çiçek kokusu gibi. Makyaj altına uygulamak için ideal bir baz olabilir. Bazı nemlendiriciler uyguladıktan sonra fazla ovalanırsa kir gibi geri dökülüyor. Bu kremde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sürdükten sonra emilimi çok hızlı. İpeksi ve pürüzsüz bir bitiş bırakıyor yüzünüzde. Cildimde sivilcelenmeye sebep olmadı. Yağlı içeriği yok su bazlı bir nemlendirici. 

Sivilce yapmayan nemlendirici
Sürdükten sonra yapış yapış olan jel kremler gibi değil. Bazen jel yapıda kremler böyle saçma bir his bırakıyor ciltte. Nem vermesinin yanı sıra sürdükten sonra cildimde hafif bir soğuma hissi yaratıyor. Gerçekten vaat ettiği gibi bir ferahlama katıyor cildime. Günlük olarak ağır yapıda olmayan nemlendirici arayışı içerisindeyseniz bu ürüne bakabilirsiniz. Watsons, Gratis, Migros gibi yerlerde kolayca bulabileceğiniz bir ürün. Ben en son a101 e geldiğinde fiyatını uygun görünce yaz için stoklamıştım. 
Sorularınızı aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.Beni instagram hesabımdan takip edip düzenli olarak yazdığım blog yazılarından haberdar olabilirsiniz. Başka bir ürün yorumunda görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın😍

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Loreal Paris Trıple Actıve Fresh Nemlendirici Krem-3 Etkili Ferahlık
Loreal Paris Trıple Actıve Fresh Nemlendirici Krem-3 Etkili Ferahlık
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiouCsbHU13MwlYKySC5nNGzCoPmzGPdsn-usSWYNtZAwZ36QkCWk-7YwqNMux6e-TpaT62h0BS2AXOFagARQV9Lo7JWIXl-qd3mNbN6P02rB2CIOHQA8bwwGjJzmoC6y3POt4FYur_0GwY/w400-h266/IMG_8703-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiouCsbHU13MwlYKySC5nNGzCoPmzGPdsn-usSWYNtZAwZ36QkCWk-7YwqNMux6e-TpaT62h0BS2AXOFagARQV9Lo7JWIXl-qd3mNbN6P02rB2CIOHQA8bwwGjJzmoC6y3POt4FYur_0GwY/s72-w400-c-h266/IMG_8703-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/03/loreal-paris-trple-actve-fresh.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/03/loreal-paris-trple-actve-fresh.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)