İsana Argan İçerikli Saç Bakım Yağı

Herkese yeniden merhaba, bugün bloguma yeni keşfettiğim ısana saç bakım yağı konuk oluyor. Isana markası Rossmannlarda satılıyor. Genel olarak uygun fiyatlı bir marka. Argan ve ay çiçek yağı içerikli ısana saç bakım yağını sürekli görüp, alıp almama konusunda ikilemde kalıyordum. Çok sert ve kuru yapıda saçlara sahip olduğum için etkisiz mi kalır düşüncesi oluşuyordu. Ama merakıma yenik düşüp denemekten ne çıkar deyip alıverdim:)


Beni cezbeden yanı argan yağı içerikli olmasıydı. Nedeni argan yağının saç için mucizevi bir bakım olması ve bir çok kişi tarafından vazgeçilmez bir yağ olması.

Isana Argan İçerikli Saç Bakım Yağı Vaatleri;

Çok hafif, yağlandırmayan ve performansı güçlü bakım formülü yıpranmış,kuru saçları besler.


Öncelikle size argan yağının ne olduğundan bahsedeyim. Argan yağı bol miktarda E vitamini içermektedir. Bu vitamin kurumayı engeller, nemlendirir ve de hücre yenileme fonksiyonunda bulunur. Cilt, tırnak,el yüz ve saç için faydaları olan bir yağdır.

Peki ısana argan içerikli bakım yağını sevdim mi? Vaatlerini yerine getiriyor mu? Hadi gelin inceleyelim.


100 ml ve pompalı ambalaja sahip. Pompası biraz sert geldi bana. Şeffaf şişesinin içinde yağ sarı görünümde fotoğraflardan gördüğünüz gibi. Isana Argan içerikli Saç Bakım Yağı mis gibi kokuyor. Bebe yağını anımsatan hoş ve hafif bir kokusu var. Saçlarıma uygulamak için elime sıktığımda yapısını biraz yoğun buldum. Acaba saçlarımda ağırlık mı yapacak düşüncesi oluştu. Havluyla ıslaklığını aldığım nemli saçlarıma (uç ve boy kısımlarına) uyguladım ve düşük ısıda kuruttum. Ağırlaşma ve yağlı görünüm yaratmadı.Benim inatçı, sert, dolaşan saçlarıma inanılmaz kolay tarama sağladı. Gayet güzel yumuşacık yaptı saçlarımı. Çok fazla parlaklık kattığını söyleyemem fakat bakımsız, donuk aşırı mat saçlarında önüne geçiyor.


Yapısının yoğun olması sebebiyle baya bereketli bir bakım yağı. Uygun fiyatlı saç bakım yağları arasından Isana Argan İçerikli Bakım Yağına şans verebilirsiniz. Fiyatı 13 TL. Fakat şunu söylemeden geçmek istemiyorum. Saç yapısı da aynı cildimiz gibi kişiden, kişiye farklılık gösterir. Bana iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Bir çok kişinin çok severek kullandığı ürünleri beğenmediğim , kendime uygun bulmadığım olmuştur.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sonraki yazılarımdan haberdar olmak için blogumu izlemeye almayı ve beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın. Şimdilik hoşça kalın^^ ^^

YORUMLAR

BLOGGER: 6
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: İsana Argan İçerikli Saç Bakım Yağı
İsana Argan İçerikli Saç Bakım Yağı
https://1.bp.blogspot.com/-L-yA-uL9CD0/WKWKQQC6kPI/AAAAAAAABFo/JivZYoExWkUeGyI-KYlpMgm_FrW72zAKgCLcB/s640/IMG_4183.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-L-yA-uL9CD0/WKWKQQC6kPI/AAAAAAAABFo/JivZYoExWkUeGyI-KYlpMgm_FrW72zAKgCLcB/s72-c/IMG_4183.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/05/isana-argan-icerikli-sac-bakm-yag.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/05/isana-argan-icerikli-sac-bakm-yag.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)