Rival de Loop-Natural Touch Kapatıcı

Merhabaaa, bugün bloguma bir çok blogger ve youtuber'den olumlu yorumlar duyduğum Rival de Loop kapatıcıyı konuk ediyorum. Hemen incelemeye başlayalım


Küçük ve sağlam ambalaja sahip. Klasik kapatıcı fırça aplikatörü var. Fakat aplikatöre çok az ürün geliyor. Bu konuda biraz yetersiz buldum.
Rival de Loop Natural Touch kapatıcının 2 renk seçeneği var. Bendeki açık renk olanı ve bej-sarı alt tona sahip. Çok açık tenli olmayan renge sahipseniz baya beyaz kalacaktır bu ton. Ben çok beyaz tenli olduğum için rengini çok beğendim. Diğer renk seçeneği ise daha pembe alt tonlu. İkisi de size uymuyorsa karıştırıp orta bir ton elde etmeniz gerekiyor.



İlk ambalajını açınca kokusuna baktım gerçekten garip hoşuma gitmeyen bir parfüm kokusu var. Farkettim ki rival de Loop markasına ait tüm kozmetik ürünlerinde aynı koku var.
Yapısı incecek ve kapatıcılık etkisi orta. Renginden de anlayacağınız üzere harika aydınlık görünümü veriyor. Göz altlarınızda morluk problemi varsa altına corrector geçmeniz gerekiyor. Yeşilimsi görüntü oluşur aksi takdirde.



Göz altı çizgilerime dolma problemi yaratmadı. Ancak bir miktar kuruluk hissi yaşadım. Hafif pudralaşan bir bitişi var. Uygulamadan önce göz çevresini bol nemlendirmekte fayda var.
Kokusu dışında çok severek kullanıyorum. Göz altlarımda sabitlendikten sonra herhangi bir kokusu kalmadı yani rahatsız olmadım.



Rengin bejlik güzelliğine bakar mısınız!
Sonuç; Muazzam aydınlık bitiş.

Çok beyaz tenliler için biçilmiş kaftan.Rival de Loop markası biliyorsunuz ki Rossmannlarda satılıyor.Fiyatı oldukça uygun indirimsiz hali 10 tl.Uygun fiyatlı alınacabilecek çok güzel bir concealer.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sonraki yazılarımdan haberdar olabilmek için blogumu izlemeye almayı unutmayın. Şimdilik hoşça kalın ^^ ^^










YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Rival de Loop-Natural Touch Kapatıcı
Rival de Loop-Natural Touch Kapatıcı
https://4.bp.blogspot.com/-zv2iAVZfOxw/WQxkryjisOI/AAAAAAAABXM/ifsGS1jMVEs7QTeZDe1yL6lc-tuDmNBjQCLcB/s640/IMG_5242.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-zv2iAVZfOxw/WQxkryjisOI/AAAAAAAABXM/ifsGS1jMVEs7QTeZDe1yL6lc-tuDmNBjQCLcB/s72-c/IMG_5242.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/05/rival-de-loop-natural-touch-kapatc.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/05/rival-de-loop-natural-touch-kapatc.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)