Diadermine N°110 Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Sizlere yıllardır kullandığım bittikçe aldığım göz çevresi kremimi anlatmak istedim bugün. Bu kremle ilk tanışma 25 yaşımı geçince başladı. Artık göz çevremi oluşabilecek kırışıklıklara karşı korumak, bir nevi önlem almak istiyordum. Ancak kırışıklık için üretilen göz çevresi kremi denemelerim hep hüsranla sonuçlanmıştı. Sebebi ise bir çoğunun yağ bazlı ve ağır yapıda olmasıydı. Bir çoğu göz çevremde yağ bezesi oluşumuna sebep oldu. Diadermine N°110 göz çevresi serumu indirimde bana göz kırpmıştı. Serum yazıyor olması ilgimi çekti. Hafif yapıda ve etkili bir ürün arayışına girmiştim artık.


Dış kabını yanlışlıkla attığım için görsele ekleyemedim. Standart göz çevresi kremleri gibi 15 ml bir ürün. Ürünün vaatlerine bakalım; 

Kırışıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmak.
Göz çevresini sıkılaştırmak.
Göz çevresini pürüzsüzleştirmek ve aydınlatmak.

Kırışıklık görünümünü gideriyor mu derseniz. Bu konuda yorum yapamıyorum. Ancak düzenli kullanımla ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. Yorgunluk, uykusuzluk sonrası oluşan göz altı morluklarını hızlı bir şekilde onarıyor. Bu etkisini gerçekten çok seviyorum. Fakat genetik göz altı morluklarına etkisi olurmu bilmiyorum. 


Gece cilt temizliğimden sonra bu serumu sürüp uyuyorum. Sabah uyandığımda gerçekten daha bir aydınlanmış bir göz altıyla uyanıyorum. Dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün etkilerini alabilmek için düzenli olarak kullanılması gerekiyor. Aksi halde çizgiler veya kırışıklar üzerinde bir etkisi olmayacaktır. Bu kremin sevdiğim bir diğer özelliği nemlendirme etkisi çok iyi. Kıvamı akışkan serum yapıda olması sebebiyle. Bu özelligiyle göz altında kolaylıkla dağılıyor. Emilimi hızlı olmasına rağmen 5 dakika sonra göz altını kupkuru yapan kremlerden değil. O nem etkisini saatler sonra bile hissediyorsunuz. 


Yıllardır kullanmaktan vazgeçememin bir diğer sebebi bu serum göz altında yağ bezesi oluşturmuyor. Hatta var olan yağ bezelerimi yok etti. Bu ürüne muadil bir ürün bulursam arada bir değişiklik yapmak istiyorum aslında. Ancak hem kırışıklık karşıtı hem de yağ bezesi oluşturmayan bir ürün henüz bulamadım. Ürün dermatolojik testlerden geçirilmiş ve kokusuz bir serum. Parfüm içeren göz çevresi kremleri gözüme kaçıp yakar. Bunda böyle  bir sorun yaşamadım. Göz çevremde kızarıklık, herhangi bir alerji durumu ortaya çıkarmadı. Her anlamda çok memnunum. Sanki Diadermine N°110 Aydınlatıcı Serumu benim için üretmiş.😝 Son zamanlarda fiyatı o kadar arttı ki bu ürünün. İyi indirim yakalayıp stok yapacağım. Watsons, Gratis, Rossman, Migros vs. yerlerden ulaşabilirsiniz. Göz çevresi için iyi bir ürün arayışındaysanız bu seruma mutlaka şans verin. 
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz hangi göz çevresi kremlerini kullanıyorsunuz. Aşağıya yorum olarak bırakırsanız sevinirim. 
Başka bir blog yazısında görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın😊




YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Diadermine N°110 Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum
Diadermine N°110 Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6lkocUiEFa63AOJ7EN7eIcqCiBNMtUndVeGs-4htx_PPLlduHaiv9JXUQ9bLmd5OR966moJiyxnC-uuOUcQ30pSpl2nR41klL4C034Ep8nRV2PEHLh1RD0G5C4I-4MvXvyyb7WMbHQZsr/w400-h266/IMG_8777-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6lkocUiEFa63AOJ7EN7eIcqCiBNMtUndVeGs-4htx_PPLlduHaiv9JXUQ9bLmd5OR966moJiyxnC-uuOUcQ30pSpl2nR41klL4C034Ep8nRV2PEHLh1RD0G5C4I-4MvXvyyb7WMbHQZsr/s72-w400-c-h266/IMG_8777-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/diadermine-n110-goz-cevresi-aydnlatc.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/diadermine-n110-goz-cevresi-aydnlatc.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)