Gliss İntense Therapy Şampuan ve Saç Kremi Kullananlar

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Gliss markasının, İntense Therapy yeniden yapılandırıcı şampuan ve saç kremini mercek altına alacağız bugün. 

Gliss şampuan kullananlar
Mor ambalajlarıyla oldukça dikkat çeken bir seri. Aşırı işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için üretilmiş. Seride saç bakım maskesi ve kolay tarama saç spreyide mevcut. Serinin tüm ürünleri var elimde, fakat yazının çok uzamaması için başka bir blog yazısında devamını anlatacağım. 
İntense therapy serisi omega plex ve acai üzümü ile güçlendirilmiş bir seri. Ve bu içerikle şunları vaat ediyor;
"Saç dokusu içinde kırılan bağları onararak, saçın iç yapısını güçlendirir." Ailenin tüm üyeleri birlikte kullanıldığında 24 yıkamaya kadar saçı yıpranmalara karşı korur. 

Benim saçlarım sarı renkte ve işlemler sonrası yıpranmış durumda. Bu şampuan ve saç kreminin saçlarımdaki etkisini ürünleri ayrı ayrı inceleyerek anlatacağım. Hadi başlayalım o halde.👇

Gliss şampuan yorumları
Gliss İntense Therapy Şampuan;

Bu şampuanı almama sebep olan şey içinde omega plex bulundurması oldu. Artık oryel ile saç açma işlemlerinde saç yanmasın diye içine plex ürünler katarak koruyorlar. Mutlaka duymuşsunuzdur olaplex ile saçlarımı sarıya boyattım diyen birini. 
Benim saçlarımda boyadan yıpranmış olduğu için, içerisinde omega plex içeren intense therapy serisinin tamamını alarak saçlarımı az da olsa toparlamak istedim. 


Yıpranmış bir saçta şampuan kesinlikle kilit nokta. Ben saçlarım çok sert olduğu için yumuşak yapan aynı zamanda saç derimde sıkıntı yaratmayan şampuanlar arayışındayım. Bu şampuan saçımı yıkama esnasında yumuşacık yapsada sonrasında işler değişti. Saçlarımı kuruttu. Gliss şampuanlarında anlaşamadığım bir konu var. Saçlarımı yıkadığım gün bir sorun yok. Gayet güzel temizlenmiş hissi oluyor. Ama ertesi günü kafa derimde kaşınmalar başlıyor. Bu seride de yine aynı problemi yaşadım. 
Bu şampuanı kendi serisiyle yani arkasından saç kremi ve maskesiyle kullanmazsam saçlarımı banyo sonrası sert yaptı. Sertleşen saçlarım daha çok kırılmaya başladı. Pek sevdiğimi söyleyemiyorum. Ancak ben gliss şampuanlarıyla genel olarak anlaşamıyorum. Bunu belirtmemde fayda var. Sonuçta herkesin saç tipi farklı. 
Şampuanın kokusu çok güzel ama fazla parfümsü. Ağır kokular sevmiyorsanız uzak durun. 

Gliss saç kremi kullananlar
Gliss İntense Therapy Saç Kremi; 

Şampuanıyla pek anlaşamasakta kremiyle kanka olduk diyebilirim. Etkisiz, yıkayınca saçtaki yumuşaklık etkiside suyla birlikte akıp giden saç kremlerinden değil bu. Dolaşık saçları anında hizaya getiriyor. Yumuşacık yapıyor ve mis gibi kokuyor. Şampuanla aynı kokuya sahip ama onun kadar yoğun değil. 

Gliss intense therapy yorumları
Bir çok markanın saç maskesinden çok daha etkili bulduğum bir saç kremi oldu benim için. Ben bir ürünü çok seviyorsam mutlaka stok yapıyorum. Bu saç kremide stokladığım ürünler arasına girdi. Gliss markasının diğer saç kremlerini de kullandım. Onlarıda severek kullanıyorum ama bu çok daha çok güzel olmuş. Yıpranmış ve sert saçlarınız varsa bu kremi mutlaka deneyin.İndirimlerde 10 tl ye kadar düşüyor. 
Bir sonraki blog yazımda yine bu serinin saç bakım maskesini inceleyeceğim. 
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sorularınızı aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bir sonraki ürün inceleme yazımda görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın.^^ ^^

Gliss intense therapy saç maskesi  inceleme yazımı tıklayarak okuyabilirsiniz.



YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Gliss İntense Therapy Şampuan ve Saç Kremi Kullananlar
Gliss İntense Therapy Şampuan ve Saç Kremi Kullananlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgDv-VoDJ0xa_mTdw1YiGiV93xjaKucQgxiPgMSEubc1XYyOeWKZNEpPwK0MGoydnXLbBRmCZbfhWy9HlT7ndRCoHDSSGeFzlkrw4iDg1Phyz4MLguFdkX5DlfztZ5zPglz3BQCVmqZJsB/w400-h266/IMG_8901-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgDv-VoDJ0xa_mTdw1YiGiV93xjaKucQgxiPgMSEubc1XYyOeWKZNEpPwK0MGoydnXLbBRmCZbfhWy9HlT7ndRCoHDSSGeFzlkrw4iDg1Phyz4MLguFdkX5DlfztZ5zPglz3BQCVmqZJsB/s72-w400-c-h266/IMG_8901-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/gliss-intense-therapy-sampuan-ve-sac.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/gliss-intense-therapy-sampuan-ve-sac.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)