Elidor Hindistan Cevizli Saç Bakım Yağı

Herkese yeniden merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Bugün konuğum Elidor doğanın enerjisi adı altında üretilen hindistan cevizi yağlı saç bakım yağı. Uzun yıllar sadece şampuan ve saç kremi üretimiyle bilinen elidor kuru şampuanda çıkardı. Ve geçtiğimiz senelerde ürünleri arasına 2 adet saç bakım yağı da ekledi. Hindistan cevizi yağlı ve Avokadolu olmak üzere 2 farklı yağı var. Ben hindistan ceviziyle saç bakımını çok sevdiğim için tercihim yine bu yönde oldu. 


Ürün 80 ml ve kullanışlı pompa ambalaja sahip. Kuruyan ve uçları kırılan saçlar için üretilmiş. Saçlara güç ve parlaklık getirmeyi vaat ediyor. Islak veya kuru saça uygulanabiliyor. Kokusu çok güzel. Tabi hindistan cevizi yağı kokusu seviyorsanız. Parfümde eklenerek çok daha güzel bir koku yaratılmış. Kıvamı orta akışkanlıkta. Çok sıvı veya çok yoğun değil. 
Aslında pek beklentim olmadan aldım bu bakım yağını sanırım yıllardır şampuan konusunda deneyim kazanan markaya saç bakım yağı konusunda pek güvenemedim.  Ama yanılmışım!


Öncelikle saç tipimden bahsedeceğim. Genetik olarak sert. Dalgalı ama sık boyama sonrası dalgalarını kaybetmiş. Saç bakım yağı sürmezsem tülerik. Ve kuruyunca delirmiş gibi kabarık. Uçları tararken çıtır çıtır kırılır. Böyle zor bir saç tipine etkili bir saç bakım yağı olması gerekmiyor mu? 
Saç tipimden dolayı saç bakım yağlarının performanslarını kolayca anlayabiliyorum. 
Elidor Hindistan Cevizi saç bakım yağı tam benim istediğim tarzda bakım yapıyor. Ben genellikle kurutma sonrası kullanıyorum. Saçlarım kuruyunca aşırı sertleştiği için bu şekilde daha iyi verim aldım. 
Kabarmış ve tülerik saçlarımı az miktar kullanımla sakinleştirdi. Kabarıklığı güzelce indirip pürüzsüz bir görüntü yarattı. Ve çok güzel yumuşatıyor. 


Fön sonrası uyguladığımda güzel bir bitiş ve parlaklık veriyor. Her anlamda çok beğendiğim bir saç bakım yağı oldu. Denemediyseniz sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İndirimlerde çok uyguna geliyor. Gratis veya Watsons mağazalarından kolayca temin edebileceğiniz bir saç bakım yağı. Şu sıralar, yakınlarım uygun fiyatlı güzel bir saç bakım yağı önerisi istediklerinde direkt bu bakım yağını öneriyorum. Sebebi çok kolay ulaşılır olması, indirimli fiyatının çok makul olması ve bir saç bakım yağından beklenen etkileri vermesi. 
Onarıyor mu derseniz; Ben öyle bir etki gözlemlemedim. Fakat saçlarımı öyle güzel yumuşatıyor ki tararken kırılmalarımın önüne geçiyor. Bu sayede yeni oluşacak yıpranmaları önlüyor. 
Umarım sorularınıza cevap olabilmişimdir. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşmek üzere sağlıcakla kalın😊

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Elidor Hindistan Cevizli Saç Bakım Yağı
Elidor Hindistan Cevizli Saç Bakım Yağı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaSS_-Rpk2bsT9Khp8DUCrxNpeNqITQT-U9lu39sW3zsu8-LF2g7QaZg-XGHo9RB8MjdYEUL7IHJIItDWzK7rDacJyTrEocirsI9NYvMqNPHgFpW4hojANqIrefHinp9s_MoNTf2CYAbQC/w400-h266/IMG_8800-01.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaSS_-Rpk2bsT9Khp8DUCrxNpeNqITQT-U9lu39sW3zsu8-LF2g7QaZg-XGHo9RB8MjdYEUL7IHJIItDWzK7rDacJyTrEocirsI9NYvMqNPHgFpW4hojANqIrefHinp9s_MoNTf2CYAbQC/s72-w400-c-h266/IMG_8800-01.jpeg
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/elidor-hindistan-cevizi-sac-bakm-yag.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2021/04/elidor-hindistan-cevizi-sac-bakm-yag.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)